Hvordan opstod det hele ?

Er der nogle medlemmer derude, der kan bidrage med at fortælle EMKs historie.
Hvorfor hedder den EMK ?   Hvem startede den ?  Hvor startede det ?  Hvornår startede det ?  Hvem har været formænd ?  Gode anekdoter ? Andet ?  Meget gerne med fotos fra tidligere år...

Mogens Overgaard, Gørløse, har sendt følgende:
Det hele startede i Jørgen Hovmarks Butik, hvor en flok af "rødderne" var samlet... Og man kom til at diskutere om der overhovedet var nogen af de tilstedeværende, der var i stand til at køre en længere tur , osv. Det ene ord tog det andet.  Det hele sluttede med at Jørgen Hovmark og "Calle", Carl-Åge Andersen, fra Helsingør .. Sagde Godt alt det finder vi ud af på Søndag Kl 9 for da mødes vi  ( Jørgen & Calle ) til en køretur fra Bakkehuset, mellem Hillerød og Fredensborg... Dem der ikke dukker op er kyllinger.Der var så 18, der ikke gad at være en kylling !!!!!!!!!!!
Dette her er min version, af historien... Spændende om nogen husker bedre end jeg gør.. Jeg er helt åben for korrektion..

Mogens har også sendt et 5 års jubilæumsskrift, (1980 - 1985), hvor man blandt andet kan læse følgende:
Klubben havde således sin 1. aktivitet den 6. juli 1980 kl. 0900. Fra parkeringspladsen ved Bakkehuset. Navnet blev EMK - Engelske Mortorcykel Kørere.  Turen gik rundt om Esrum Sø og var besøgt af en del norsjællandere og sydsvenskere. 18 ialt.
Næste mødested var Hestetorvet i Roskilde den 3. august 1980. Her deltog 30 kørere. Turen gik til Sporvejsmuseet ved Skjoldnæsholm. Nu har nogle jyder også fået interesse for turene.
Herefter har der i klubbens første leve år været filmforevisninger, ture til Sverige og England sågar og mange andre aktiviteter.

Inga og Mogens Hendil fra Humlebæk var formænd for EMK i perioden fra 1988 - 1995. (Det  var vidst mest Inga der var formand). I den periode var der masser af aktiviter.  Der var i videooptagerens tid, så der blev filmet på livet løs. Derefter blev der en gang om året afholdt videoaften ofte ved Sletten. Der var mange interessante ture til begivenheder over hele Sjælland. Men også weekend ture til TT løb i Sverige var på programmet. Der blev blev også afholdt EMK trial i den periode.


Del siden